Valg av instituttillitsvalgt for Institutt for historiske studier

Kandidat: Marcus Helgesson Svenning
Studium: Master i historie – andre år

Hei!
Jeg heter Marcus Helgesson Svenning, er 23 år gammel og kommer fra ei lita øy i Møre og Romsdal. Akkurat nå er jeg på mitt tredje semester i en mastergrad i historie, og jeg har aldri hatt det mer morsomt!

Tidligere har jeg fått tillit som programtillitsvalgt for bachelorstudenter på historie, og fra det lærte jeg hvor viktig det er å alltid kjempe for studenters rettigheter og muligheter på NTNU. Videre har jeg også hatt verv i lokaldemokratiet på Smøla, og lederverv i NTNUI. Nå ønsker jeg å stille til institutstilitsvalgt på institutt for historiske studer for å representere våre studenter på den best mulige måten. For meg vil det alltid være en prioritet å møte studenter med åpenhet og ærlighet. Vi må ikke være redd i møte med det vi oppfatter som urettferdig, og jeg lover å alltid kjempe kampen for et mer rettferdig og studenttilpasset NTNU.

Jeg føler jeg har mye å gi til studentene på IHS, og det er viktig for meg at alle våre studenter
får en stemme inn i studentdemokratiet. Som ITV vil jeg gjøre mitt ytterste f

 

Stem på meg for en tydelig røst i NTNUs studentdemokrati.