Beste Underviser

Studentrådene HF og SVT kårer nå årets beste undervisere. Denne uka vil vi stå på stand or å informere om prisen, snakk med oss om du har en spesielt bra opplevelse! Du kan også sende inn forslag med begrunnelse til studentrad_hf-svt@org.ntnu.no.

Beste underviser ordsky

Om prisen

Årets beste underviser er en pris som hvert år deles ut til den beste underviseren på HF eller SVT. Prisen ble til på initiativ fra de studenttillitsvalgte, og det er de som utgjør juryen med fakultetenes ledelse i ryggen. Formålet med prisen er å sette fokus på hva god undervisning er blant både studenter og forelesere.  Vinneren mottar Den Gyldne Gulrot på HF og en tilsvarende pokal på SVT. Det er nettopp det denne prisen skal være: en gulrot for forelesere som brenner for undervisning.

 

Hvordan nominere?

Vet du om en foreleser som du mener fortjener å vinne prisen for Årets Beste Underviser? Send inn en nominasjon til oss! Alle forelesere som underviser i fag på et av fakultetene kan nomineres. Det vi vil vite er hvem du vil nominere, hvilket fag foreleseren underviser i, og hvorfor akkurat denne foreleseren fortjener å vinne prisen. Det er mulig å nominere flere forelesere.

Send nominasjonen til studentrad_hf-svt@org.ntnu.no eller fyll ut skjemaet nedenfor.

 

Hvem er din beste underviser?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NO
en_US