april 24, 2021

Emilie Faarup Storvik – Kandidatur Kommunikasjonsansvarlig FTV

Litt om meg: Hei og hopp! Jeg er en livlig og engasjert jente som er altfor glad i verv og jeg ønsker å stille til kommunikasjonsansvarlig FTV. Jeg studerer master i europastudier og skal skrive master våren 2022.F Jeg er svært glad i studentdemokratiet og gleder meg til en spennende valgperiode nå!

Motivasjon for å stille: Jeg ønsker at Studentrådet HF skal være enda synligere og tilgjengelig for studentene. Det betyr at det må lages en god kommunikasjonsplan for studentrådet, som må gjenspeiles nedover i demokratiet, slik at FTVer, ITVer, PTVer og referansegruppestudenter er synlige og lett tilgjengelige for den alminnelige student. I tillegg ønsker jeg større valgdeltakelse når det er valg i studentdemokratiet, og kommer til å ta min eventuelle jobb som kommunikasjonsansvarlig svært seriøst for å synliggjøre kandidater og valget. Sist men ikke minst vil jeg jobbe for at referansegruppekurs blir mer populære og at flere studenter ser på de som nyttige. Jeg håper i tillegg å kunne samarbeide med de andre tillitsvalgte i studentdemokratiet for å finne gode tiltak som kan bedre og fokusere på den psykososiale helsen, og samarbeid med andre studentorganisasjoner ser jeg på som svært nyttig for å nå dette målet.

Eventuelt tidligere erfaring: Jeg var kommunikasjonsansvarlig i Hovedstyret til NTNUI i 2020 hvor jeg lærte masse om hvordan man strategisk kan bruke sosiale medier og nettsider for å nå ut til større målgrupper. I tillegg har jeg vært PTV for europastudier i et år, hatt verv i linjeforeningen min Eureka, økonomiansvarlig i Fadderutvalget Dragvoll og leder i NTNUI Badminton. Jeg er derfor en litt for overgira person, men med mye gøy kunnskap liggende inne fra tidligere verv!