april 22, 2020

Kandidat

Navn: Gina M. Bjelland
Alder: 
22

Litt om meg

Jeg er programtillitsvalgt for Europastudier og Karriereansvarlig i Eureka LF, disse vervene er jeg ferdig med i starten av neste semester. Jeg er også vararepresentant i Studenttinget og trives veldig med det. For øyeblikket skriver jeg bachelor, og har tenkt til å starte på master i europastudier til høsten. Frivillige verv har definert meg som student, og jeg har vært aktiv med verv helt fra starten av. Mens jeg var på utveksling kunne jeg naturligvis ikke ha verv på NTNU, og kjente da virkelig på hvor mye jeg savnet det.

Motivasjon for å stille

Jeg synes studentpolitikk er veldig spennende og kunne tenke meg å prøve det på et høyere nivå. Selv har jeg vært på utveksling og kjenner derfor denne prosessen godt og mener at jeg kan bidra når NTNU ønsker å legge til rette for at enda flere skal kunne dra på utveksling. Miljø er også viktig for meg, derfor ønsker jeg å bidra til å finne løsninger som kan gjøre Dragvoll grønnere. Jeg liker å ha ansvar og tale studentenes sak, og jeg opplever at verv i studentrådet gir meg noe ekstra i hverdagen.

Eventuelt tidligere erfaring

Jeg er programtillitsvalgt for europastudier, vara i Studentingert og Karriereansvarlig i Eureka LF. Tidligere har jeg vært Sosialt ansvarlig og Faddersjef for linjeforeningen. Jeg har også vært Kommunikasjonsansvarlig i Fadderutvalget Dragvoll da det ble gjenopprettet under Linjeforeningsforumet på Dragvoll.