oktober 31, 2021

Kandidat til instituttillitsvalgt for institutt for tverrfaglige kulturstudier

Sonja Fay Foshaugen Nyvoll

Alder: 23 år

Kontaktinformasjon: mail

Litt om Sonja: 

Jeg er en masterstudent som har tatt en bachelor i psykologi. Jeg er veldig glad i å snakke med og høre på folks opplevelser og erfaringer. Og jeg liker å spille brettspill da.
Motivasjon for å stille: 
Jeg er veldig glad i å jobbe i organisasjoner. Det å kunne representere medstudentene mine i saker innenfor studentdemokratiet virker som veldig givende arbeid og det er en av de viktigste måtene studenter kan påvirke sin egen studiesituasjon.
Tidligere erfaring: 
Jeg har vært leder i linjeforeningen for bachelor/årsstudium psykologi og hatt forskjellige verv innad foreningen, noe som har gitt meg en del erfaring med administrasjonelt arbeid og å representere medlemmenes interesser i større forum.