oktober 21, 2022

Kandidatskjema Charlene Lauritzen

Navn: Charlene Lauritzen

Alder: 22 år

Studie: Europastudier m/ statsvitenskap, 1.året

Kontaktinformasjon: Cclaurit@ntnu.no

Stiller til: Instituttillitsvalgt IHK

Informasjon om kandidaten:

Hei, jeg kommer fra Sarpsborg. Om det ikke skulle høres slik ut skyldes det kraftig språkpåvirkning, etter å ha bodd her 1 år. Jeg gikk tidligere et årsstudium på sosialantropologi. Jeg likhet å være samfunnsaktiv, trene, jobbe, og jobbe kreativt («kunst»).

Motivasjon for å stille:

Jeg ønsker å lære mer om det interne systemet vi har i ntnu. Men viktigst vil jeg utfordre meg selv og utfordre instituttet og de ansatte. Jeg vil gjøre det vanskelig for dem å glemme oss, og viktigheten av vår velvære. Jeg har alt jobbet i linjestyret på tidligere studiet føler jeg bare vil jobbe meg oppover.