mars 29, 2022

Kandidatskjema Clara Margarete Gärtner

Navn: Clara Margarete Gärtner

Alder: 22

Studie: Arkeologi, 1. året master

Kontaktinformasjon: claramga@stud.ntnu.no

Stiller til: Instituttillitsvalgt – Institutt for historiske og klassiske studier Kalvskinnet (1 år) (masterstudent)

Informasjon om kandidaten: 

Jeg er en arkeologi student med mange interesser utenfor studiet mit også, som idrett. Jeg er stor fan av kikerter, og er født midt mellom to stjernetegn (kan sjøl velge det du synes er best, Steinbukk eller Vannmann). Jeg er veldig interessert i skjelett og vil spesialisere meg innnen Osteoarkeologi i fremtiden.

Motivasjon for å stille: 

Jeg vil stille som ITV fordi jeg har hatt en lik stilling på Bacheloren min som jeg tok i England. Jeg har vært PTV for Master også, så har den nødvendige erfaringen. Jeg vil gjerne representere studentene og stille opp for deres ønsker.