mars 26, 2022

Kandidatskjema Magnus Ryen

Navn: Magnus Ryen

Alder: 23

Studie: Historie master, 4.året

Kontaktinformasjon: magnurye@stud.ntnu.no

Stiller til: Instituttillitsvalgt – Institutt historiske og klassiske studier Dragvoll(1 år)

Informasjon om kandidaten: 

Jeg er en 23-år gammel hønefossing som stiller til ITV-stillingen på IHK. Jeg studerer en Historie master som har et breddeår i Engelsk. Som student liker jeg å være aktiv, blant annet på fotballaget til linjeforeningens, i tillegg til andre former for aktivitet som ski og jogging. Utenom den nærmest selvsagte fotballinteressen, som ofte følger med når en spiller litt fotball på si, så liker jeg å høre på musikk, se pene filmer og lese bøker som har cover som passer inn i bokhylla. Litt funfacts på slutten skader vel ikke: Jeg har samme personlighetstype som Tom Hiddlestone og ser Brooklyn 99 for sjette gang.

Motivasjon for å stille: 

Hvorfor vil jeg stille til gjenvalg? Etter et år som instituttillitsvalgt, og et år som programtillitsvalgt året før, har jeg en god forståelse av hva, hvordan og hvorfor noe skal gjøres. Det sitter bedre i ryggmargen nå enn for et år siden. Jeg og min kollega var også like ny når vi startet sammen i høst. Å fortsette som ITV betyr at det blir en kontinuitet som følger. Ved siden av er det også et sosialt miljø jeg føler er veldig bra, og jeg liker meg godt på kontoret, i studentråd og andre møter. Helt til slutt er det også, nærmest selvsagt, et forbedringspotensial. Jeg har lyst til å bli en bedre tillitsvalgt og være der det skjer.