mars 26, 2022

Kandidatskjema Sonja Fay Foshaugen Nyvoll

Navn: Sonja Fay Foshaugen Nyvoll

Alder: 23

Studie: Master likestilling og mangfold år 1

Kontaktinformasjon: sfnyvoll@stud.ntnu.no

Stiller til: Instituttillitsvalgt – Institutt for tverrfaglige kulturstudier

Informasjon om kandidaten: 

Jeg er fra Sørlandet og har masse erfaring i administrativt og organisasjonsarbeid. Jeg har vært leder i linjeforeningen for bachelor og årsstudium psykologi og hatt flere styreverv i kor og lignende fritidsgrupper, hvor jeg har blitt godt kjent med å representere medlemmene våre.

Motivasjon for å stille: 

Jeg er glad i administrativt arbeid og å sitte i møter. Noe av det beste jeg vet er å sitte i et møte og representere en gruppe jeg bryr meg om og kjempe for at de blir hørt. I tillegg syntes jeg folkene på instituttet vårt er veldig kule og jeg vil henge mer med dem 💖💖💖