april 24, 2021

Karoline Jasmin Elgazi-Lillegård – Kandidatur ITV KULT

Litt om meg: Jeg er ei jente fra Gudbrandsdalen, som tar master i likestilling og mangfold! Utenom skolen så elsker jeg å være sosial, trene, spise mat og andre type ting studenter gjør.

Motivasjon for å stille: Jeg har lyst til å få frem studentenes meninger, og jeg er motivert for å gjøre noe «mer». Jeg er en person som liker å jobbe med ting, og er veldig effektiv da jeg setter i gang. Jeg er også veldig glad i å lære nye ting, og ser på dette som en mulighet til å lære mye nytt!

Eventuelt tidligere erfaring: Jeg var nestleder i studentutvalget ved fakultetet mitt da jeg gikk på universitetet i Tromsø, og trivdes med det. Studentutvalget var bindeleddet mellom studentene og administrasjonen, og det var veldig mye jobb med det, men jeg trivdes! Tror denne erfaringen vil komme veldig godt til i denne stillingen.