7. april 2015

Om oss

Studentrådet HF består av de tillitsvalgte studentene ved Det humanistiske fakultet (HF) ved NTNU. Studentrådet består av fire fakultetstillitsvalgte (FTV), og instituttillitsvalgte (ITV) fra hvert institutt ved HF. Programtillitsvalgte (PTV) ved enkelte tverrfaglige studieprogrammer, sitter også i Studentrådet.

Studentrådet behandler saker fra fakultetet, Studenttinget og Velferdstinget, og fungerer som HF-studentenes talerør opp mot disse sentrale beslutningstakerne. Vår jobb er å ivareta studentenes interesser; det betyr at du alltid kan komme til oss med spørsmål eller bekymringer vedrørende din studiehverdag.  Vi har eget kontor i ‘Gata’ på Dragvoll som er bemannet hver dag av de tillitsvalgte. Her kan man komme innom med spørsmål, bekymringer, eller bare for å slå av en prat. Alle tillitsvalgte i Studentrådet har taushetsplikt, og terskelen for å snakke med oss er minimal. Dersom vi ikke har svar på eller kan hjelpe deg med det du lurer på, vet vi hvem som kan hjelpe deg.
Mottoet vårt er: Ingen spørsmål er for store, og ingen er for små!

Linja
Studentrådene er en del av studentdemokratiet ved NTNU. Nedenfor er en illustrasjon av hvordan studentdemokratiet er oppbygd.

Studentdemokratiet

 

Studenter kan også gå direkte til sine programtillitsvalgte (PTV), instituttillitsvalgte (ITV) eller fakultetstillitsvalgte (FTV) med saker som angår deres studiehverdag.

Hvis du scroller ned på forsiden, finner du oversikt over hvilke Fakultetstillitsvalgte ved HF som har hvilke roller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NO
en_US