april 24, 2021

Sander Johan Vigsø – Kandidatur Kommunikasjonsansvarlig FTV

Litt om meg: Litt om meg, så er jeg litt av en spotlight menneske (som er alltid bra for PR) jeg har jeg en del hobbier som blant annet en del ulike sirkuskunster, gitar og fekting. Jeg jobber også som skuespiller i et teambuildingsfirma (når corona tillater det) og stiller alltid til filmproduksjoner om dem er til venner eller Film studenter ved IKM.

Motivasjon for å stille: Jeg stiller nå til gjenvalg fordi jeg har lært så masse i dette siste året og har trivdes veldig mye og vil gjerne fortsette. Jeg ønsker å fortsette å bringe både viktig informasjon og en liten latter her og der til alle gjennom innleggene mine på Instagram og Facebook. Samt å fortsette å gro den følgerbasen slik at vi kan nå ut til desto flere – noe som er en evig kamp da vi stadig får hundrevis av nye studenter på HF vært eneste år. Det er veldig viktig at vi får nådd ut til dem både for at de skal kunne vite litt om hva vi kan gjøre for dem, hvilke rettigheter de har og forhåpentligvis kan de stille ved fremtidige valg. Det er et stort verv og jeg er slettes ikke ferdig med arbeidet.

Eventuelt tidligere erfaring: Jeg har så og si sittet i alle leddende – Referansegruppe, PTV for Drama & Teater. ITV for IKM. Jeg har nettopp sittet ett år som Kommunikasjonsansvarlig FTV allerede og har blitt godt kjent med stillingen. Jeg var Nettredaktør til Teaterlosjen (linjeforeningen til Drama & Teater) da hadde jeg ansvaret for både PR og nettsiden deres. Jeg har 11 år med skuespill- og filmerfaring alt fra scene til regi til kamera (ett pluss for PR innhold). Jeg har blitt hyret for å lage blant annet bryllupsvideo, reklamefilmer m.m. Jeg har 1 årserfaring innen dørsalg (hvor jeg vant førsteplass i en nasjonal konkurranse og endte opp i top 10 selgere i norges Røde Kors) som kommer til å komme i stor nytte da vi får lov til å stå på stand igjen (for det blir naturlig nokk stand kurs på forhånd)