november 14, 2021

Valg ITV ISL – Kandidater – Marit

Marit Hedre

Hei, jeg er 21 år og studerer ved NTNU Dragvoll. Jeg er på andreåret av en BA i norsk tegnspråk, profesjonsstudium i tolking. Interessen for norsk tegnspråk har vært med meg siden barndommen, og jeg søkte meg dermed inn til Ål folkehøyskole og kurssenter for døve etter videregående. Jeg ble forelsket i språket og kulturen, og det er nettopp der jeg lærte mye av den kompetansen innen språk jeg har i dag. Jeg er en menneskeelsker som trives kjempe godt i selskap med andre, både kjente og nye fjes. I tillegg, liker å hjelpe andre, og å bidra der hvor jeg kan for å skape et bedre fellesskap.

Da jeg ble anbefalt å søke på denne stillingen av noen med et nåværende verv, fant jeg fort ut etter å ha lest om stillingen at dette er noe for meg. Jeg ønsker å være med i et fellesskap som jobber for å gjøre alle sin trivsel best mulig. I tillegg, liker jeg tanken på å jobbe i et team med felles mål. Det er svært viktig at alle føler at de blir møtt på en god måte, og at de føler de har tillit til de som er ITV. Terskelen for å ta kontakt skal være lav, og dette er noe jeg ønsker bidra med. Det er også viktig med god kommunikasjon mellom ITV vervene, og det ville vært en glede å få muligheten til å jobbe med flotte medmennesker, som sammen ønsker å skape gode løsninger og positive endringer.

Jeg har litt erfaring med det å ha et verv, da jeg har vært styremedlem hos Norges Døveforbunds Ungdom (NDFU) i ett år. Her har jeg fått erfaringer om min rolle som styremedlem, og hva det vil si å ha et verv. Dette tror jeg vil komme godt med.