april 22, 2020

Kandidat

Navn: Viktor Einarssønn Lunde
Alder: 
24

Litt om meg

Trivelig fyr fra Norges sydligste kommune (fra kommunereformen 2020 av hvertfall) Jeg har lang erfaring fra studentfrivilligheten både som tillitsvalgt og som styremedlem i linjeforeningen og Trondhjems Studentersangforening. Jeg brenner for studentdemokratiet og studentfrivilligheten.

Motivasjon for å stille

Jeg har fått mye ut av mitt verv som instituttillitsvalgt for musikk og ønsker å fortsette å bidra. Nå har jeg også bedre tid og følte derfor det var naturlig å ta på seg et større verv. Jeg føler at med min erfaring vil jeg kunne påvirke arbeidet til studentrådet positivt.

Eventuelt tidligere erfaring

Instituttillitsvalgt for musikk; musikkrådsformann og styremedlem i Trondhjems Studentersangforening; styremedlem i Fauréningen, musikkvitenskaps linjeforeningen